Let's go anywhere

Let's go anywhere

Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok, Bikal

2015. augusztus 05. - vjulianna

sdc15735.JPGViszonylag sokat járunk "wellness hétvégére", mivel mind a ketten kapunk cafetériát (szép kártya). Ennek köszönhetően pár év alatt sikerült jó pár magyar szállodát hotelt, panziót kipróbálni. Voltunk már termál hotelben, élmény birtokon, pincészetnél, bor hotelben. 

 Most az egyik kedvenc helyünkről mesélek, ahova már többször is visszamentünk, annyira élveztük. Ez a Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok, Bikalon. Nincs közel Budapesthez, de megéri ennyit utazni érte. A birtok önmagában is elég a kikapcsolódáshoz, de környéken is számos látnivaló van.

Ez egy nagyobb birtok, amin több épület áll. Ilyen például a Kastély, a Fürdőház, a Vendégház, az Udavarház és a Palota, ahol különböző stílusú szobákban pihenhetünk. Valamint van egy wellness és spa létesítmény. A szálloda mellett közvetlenül található az Élménybirtok. Itt van állatsimogató, lovagi küzdőtér, ahol különböző előadások zajlanak. Mézeskalács műhely, és egy komplett Óváros és Falu berendezve, ahol a régi idők különböző mesterségeit mutatják be. Az élménybirtokra a szálloda használatán nélkül is be lehet menni, gyerekekkel ez akár egy napos program is lehet. 

Nagyon ajánlom a kastélyszállót és az Élménybirtokot is pároknak romantikázásra, de családoknak is kikapcsolódásra.

 

 

 

 


 


 7346 Bikal, Rákóczi Ferenc utca 22.
Tel.: +36 72/459-546

Részletek: http://puchner.hu/

 

 

Ti voltatok már itt?

Ha tetszett a bejegyzés kérlek lájkold a Facebook oldalamat! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://letsgoanywhere.blog.hu/api/trackback/id/tr557682150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása